WEEKEND TILBUD - SPAR 5% EKSTRA - BRUG KODEN WEEKEND IGENNEM CHECK-OUT OG RABATTEN TRÆKKES FRA - SKYND DIG! GÆLDER TIL OG MED 26/4
4,837ure i sortimentet
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage

Citizen Promaster ure


Citizen Promaster er serien hvor du finder nogle af verdens bedste dykkerure og piloture som giver dig optimale betingelser. Citizen Promaster urene er fyldt med detaljer og kan anvendes under selv de sværeste forhold. Citizen Promaster serien er selvsamme serie som Kronprins Frederik benyttede sig af da han var i frømandskorpset. Husk at når du køber et Citizen Promaster ur hos Uniwatches, så er det med e-mærket garanti, så alle dine Citizen Promaster ure bliver handlet på sikker vilkår og efter dansk lovgivning. Promaster serien er ligeledes den serie hvori du finder de fede radiostyrede armbåndsure. Det er den mest præcise form for ur du kan i det tiden altid holdes ajour via den radiosender som befinder sig lige udenfor Frankfurt i Tyskland. Signalet opfanges i en radius af cirka 1500km så er du f.eks. i Nordnorge, så vil denne funktion således ikke kunne virke optimalt.
Uniwatches er officiel og autoriseret forhandler af Citizen og har kun 100% originale Citizen designerure samt GRATIS fragt på alle kvalitetsure fra Citizen
uniwatch banner

Citizen Promaster ure

Citizen Promaster er Citizen mærkets mere sportsure relaterede serie, hvor du f.eks. finder den store kollektion af populære dykkerure, som Citizen i høj grad også er kendt for. Citizen Promaster kan som kun få mærker i verden prale af at være kongelig leverandør, i det at Kronprins Frederik benyttede sig af den Citizen model som bliver kaldt ’Pingo’, da Kronprinsen tidligere var i frømandskorpset. Kronprinsen var uheldig at få vand i frømandsdragten hvorefter dragten optog en masse vand, hvilket betød at kammeraterne gav ham navnet ’Pingo’, som uret således også kom til at hedde. Modellen er uden sammenligning den mest populære model blandt de mange Citizen Promaster ure, men modellen er generelt set meget svær at få fat i.

Når du køber et af de mange Citizen Promaster armbåndsure, så leveres mange af dem ligeledes med det velkendte Eco-Drive system. Desuden er Citizen Promaster urene ligeledes serien hvor du finder de mest robuste og holdbare Citizen ure, som i højere grad vil kunne klare strabadserne under svære forhold, hvilket også er forklaringen på at du med ure fra Citizen Promaster, kan finde modeller til lands, til vands og i luften, så hvad enten du søger dykkerure eller piloture, så er Citizen Promaster lige præcis den serie du bør gå efter.

Vi har desværre ikke alle modeller fra Promaster serien, så hvis der er lige netop én model som du mangler fra udvalget, så kontakt os endelig og vi undersøger mulighederne for at hjælpe. Vi får løbende nye armbåndsure Citizen Promaster, så hold endelig øje med siden, da vi opdatere såfremt der opstår muligheder. Alternativt kan du også se under vores Promaster herreure eller under vores Citizen Eco-Drive ure. Sidst men ikke mindst har vi vores kategori kun med Citizen ure, som du finder her.

Husk at når du handler hos Uniwatches, så handler du på e-mærket vilkår, hvilket er din garanti for maksimal forbrugerbeskyttelse. Du handler ligeledes gebyrfrit og får gratis fragt på alle de ure du bestiller.