4,683ure i sortimentet
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage

Lacoste ure


Lacoste er kendt for deres kombination af sporty og klassisk design. Lacoste er et relativt nyt firma i ur-branchen, men har allerede nu fundet vej til mange ur-hjerter. Lacoste urene leveres naturligvis i alle design. Vi har både Lacoste ure til damer og herrer. Husk at når du køber et Lacoste ur hos Uniwatches, så er det med e-mærket garanti, så alle dine Lacoste armbåndsure bliver handlet på sikker vilkår og efter dansk lovgivning. Læg også mærke til, at urene fra Lacoste kommer fra modeverdenen og er derfor som oftest et udtryk for hvordan den seneste mode ser ud netop nu. Urene er ofte med smukke urlænker, unikke remme i flere forskellige designs, og ofte med masser af smarte og trendy detaljer, der gør hvert et ur fra Lacoste meget unikt og smukt. Uanset hvilken type ur du leder efter, vil du i disse kategorier finde trendy og elegante modeure, der bestemt er til at betale. Urene ligger nemlig i den billigere ende for modeure, uden at der er skåret ned på kvaliteten. Du får rigtigt meget ur for pengene med et armbåndsur fra Lacoste.
Uniwatches har kun 100% originale Lacoste modeller og GRATIS fragt på alle armbåndsure fra Lacoste
uniwatch banner

Lacoste ure

Alle former for ur-mærker kommer til verden under forskellige forudsætning og særligt historien om Lacoste er af helt særlig karakter. Det er således den tidligere så legendariske tennisspiller Rene Lacoste som står bag navnet og mærket, som igennem flere årtier er blevet kendt for Lacostes specielle logo, hvilket er den grønne krokodille som altid er placeret diskret på alle de mange Lacoste kollektioner. Den grønne Lacoste krokodille er ligeledes at finde på næsten alle Lacoste ure, hvor denne oftest er placeret i lille format på urskiven.

De smarte Lacoste armbåndsure er ofte designet med et sporty look, som giver Lacoste herlighederne en fornemmelse af afslapning og behagelighed på den fede måde.

Lacoste rummer også meget mere end blot sport, da du ydermere finder elegante ure til både mænd og kvinder som alle er lavet med flot finish, så du ligeledes kan anvende disse til fint brug.

Lacoste er ligeledes ure som de fleste kan betale og som oftest kan leveres i sjove og spændende farver. Vi forsøger altid at have et fornuftigt udvalg af ure fra Lacoste, men mangler du en særlig model i vores udvalg, så kontakt os endelig og vi undersøger om modellen kan skaffes til den absolut billigste pris på nettet. Husk at du ligeledes kan ændre din søgning og blandt andet finde alle vores herreure fra Lacoste og vores dameure fra Lacoste.

Husk at når du handler hos Uniwatches, så handler du på e-mærket vilkår, hvilket er din garanti for maksimal forbrugerbeskyttelse. Du handler ligeledes gebyrfrit og får gratis fragt på alle de ure du bestiller.