WEEKEND TILBUD - SPAR 5% EKSTRA - BRUG KODEN WEEKEND IGENNEM CHECK-OUT OG RABATTEN TRÆKKES FRA - SKYND DIG! GÆLDER TIL OG MED 26/4
4,838ure i sortimentet
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage

Seiko Velatura ure


Seiko Velatura ure hører til den nye generation af Seiko ure og er designet specielt til sejlads hvad enten det er som professionel eller amatør. Seiko Velatura armbåndsure består af to nye former for urværker, Kinetic Direct Drive og Yachting Timer, som giver Seiko Velatura urene nye dimensioner. Husk at når du køber Seiko Velatura armbåndsure hos Uniwatches, så er det med e-mærket garanti, så alle dine Seiko Velatura ure bliver handlet på sikker vilkår og efter dansk lovgivning. Som nævnt er Velatura serien fra Seiko der henvender sig til sejlerne, der ønsker nogle unikke og anvendelige funktioner, når de er på sejler-farten. Der er desuden lagt vægt på, at urene skal være smukt designet og med super gode materialer, så det er et ur der holder uanset vind og vejr. Der er med andre ord endnu engang tænkt på detaljen i Seikos flotte Velatura-serie, hvor der ikke er gået på kompromis med noget som helst.
Uniwatches har kun 100% originale Seiko ure og GRATIS fragt på alle Seiko ure
uniwatch banner

Seiko Velatura ure

Når man er et verdenskendt firma som Seiko og har produceret ure i mere end 100år, så har man fra tid til anden behov for at forny sig om komme med noget nyt til at krydre sin samlede kollektion med. Netop det faktum har banet vejen for de smarte Seiko Velatura designerure, som hører til en af Seikos nyeste serie ure, hvor der er særligt fokus på sport og fritid.

Seiko Velatura modeurene har en helt igennem særlig konstruktion og består således af to forskellige urværker herunder Kinetic Direct Drive og Yachting Timer. Det vil normalt være en umulig opgave for mange andre mærker indenfor ure at tænke så langt og anvende to urværker i samme ur, men for Seiko er det blot endnu et bevis på hvad mærket rummer og hvorfor Seiko er et af de mest velansete mærker i hele ur-branchen.

De smarte Seiko Velatura armbåndsure har ofte den egenskab at urene er udstyret med en nedtællings funktion, som gør urene til de perfekte ure til kapsejlads, da du med Seiko Velature ure kan tælle ned når der f.eks. er 15, 10 og 5 minutter tilbage til starter går i det pågældende løb.

Vi forsøger som altid at have et fornuftigt udvalg af alle ure, herunder Seiko Velatura, men hvis du mangler en særlig model, så kontakt os endelig og vi vil forsøge at hjælpe om noget kan skaffes til en billig pris. Ellers kan du forsøge dig ad i vores Velatura herreure eller vores Velatura dameure om noget her kunne friste. Vi har ligeledes samlet en buket af blandede Seiko ure her.

Husk at når du handler hos Uniwatches, så handler du på e-mærket vilkår, hvilket er din garanti for maksimal forbrugerbeskyttelse. Du handler ligeledes gebyrfrit og får gratis fragt på alle de Seiko Velatura ure du bestiller.