FINAL SALE - FÅ DAGE IGEN MED UDSALGET - BRUG KODEN FINAL2015 OG DU FOR YDERLIGERE 5% RABAT - GÆLDER TIL 31/1

Mærker

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud fra Uniwatches.dk. Din e-mail adresse bliver hos os. Vi har altid billige ure i vores nyhedsbreve. Vores nyhedsbrev udkommer cirka 3 gange om året.


 
Go to Top

banner
CO2 Neutral
Facebook
YouTube
Twitter

Piloture


Leder du efter piloture, så finder du her på siden et fornuftigt udvalg af diverse ure fra alle vores mærker. Disse piloture er altid udstyret med en speciel urskive som du kan anvende til at foretage en lang række beregninger. De flotte piloture bliver i dag naturligvis også anvendt som et smart og moderne ur, så du behøver på ingen måde at være pilot for at få glæde af et af de smarte piloture.

Uniwatches har kun 100% originale ure og GRATIS fragt på alle ure

Køn
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Piloture - Køb piloture online billigt

Piloture

Her har vi samlet vores nuværende udvalg af piloture som generelt i ur-branchen er en niche præget genre, som ikke mange producenter har valgt at designe, men de altid flotte piloture har alligevel formået at ramme ned i hjerterne på forbrugerne.

De smarte piloture er altid udstyret med en række forskellige skalaer, som piloterne kan anvende til forskellige beregninger. En af de muligheder du ofte finder i piloture er muligheden for at se tiden i forskellige storbyer rundt om i verden, og dertil kan der ligeledes ofte være en drejekrans rundt om på uret som netop anvendes til nogle af disse beregninger. Er du ikke pilot med blot fascineret over de flotte piloture, så krydre disse skalaer ligeledes urene og giver dem en smart stil og ikke mindst personlighed. Du kan da altid anvende disse piloture til fritidsbrug og til mange former for events.

Vi får hele tiden nye ure herunder også nye piloture som er med til at fylde udvalget ud, men skulle du stå og savne lige netop dit drømme-ur over dem alle, så prøv at kontakte os og vi kan måske hjælpe med lige netop din favorit. Vi anbefaler ligeledes at du holder øje med vores billige herreure samt vores billige dameure, hvor du kan finde vores tilbudsure netop nu.
eDK DK DIBS nets MasterCard Maestro Visa Visa Electron American Express JCB
Google+ Follow me on Pinterest Instagram