Mærker

 

Kategorier

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud fra Uniwatches.dk. Din e-mail adresse bliver hos os. Vi har altid billige ure i vores nyhedsbreve. Vores nyhedsbrev udkommer cirka 3 gange om året.


 
Go to Top

banner
Facebook
YouTube
Twitter
Sidste nyt

Påsketilbud på dette Rothenschild dykkerur til mænd
2014-04-15

Påsketilbud på dette Rothenschild dykkerur til mænd

I anledning af påskedagene, tilbyder vi dette dykkerur til mænd fra mægtige Rothenschild, til en helt fantastisk pris. Der er her tale om et kvalitetsarmbåndsur, til en pris du ikke finder andre steder. Tilbuddet gælder så længe lager haves.

Uret,...
 
Super pris netop nu på dette klassiske Citizen ur
2014-04-11

Super pris netop nu på dette klassiske Citizen ur

Som altid ønsker vi at give de mest populære væk til priser, hvor andre ikke kan være med. I dag kigger vi nærmere på et eksklusivt herreur fra Citizen, som du netop nu kan erhverve dig til en pris vi godt tør love, du ikke ser andre steder. Selvfølgelig...
 
Spar 39% på dette Emporio Armani ur netop nu
2014-04-08

Spar 39% på dette Emporio Armani ur netop nu

Trendy, moderigtigt og smukt herreur fra Emporio Armani netop nu nedsat med hele 39% til de hurtigste. Der er her tale om en eksklusivt tilbud, der naturligvis gælder så længe lager haves. Skynd dig og bliv en af de heldige og spar 1200 kroner netop...
 
Guess har lavet en DJ Tiesto-model - Uniwatches har den!
2014-04-04

Guess har lavet en DJ Tiesto-model - Uniwatches har den!

Uanset alder har du nok hørt om, eller danset til noget af DJ Tiestos musik. Det seneste skud på stammen, er et ur fra Guess inspireret af musikken og personen bag DJ Tiesto, Det er der kommet et unikt og meget smukt armbåndsur ud af, som vi kigger...
 
Masser af forårsnyheder i shoppen!
2014-04-01

Masser af forårsnyheder i shoppen!

Masser af forårsnyheder rammer i disse dage vort lager, og der er i den grad tale om lidt for enhver smag og pengepung. I dag sætter vi fokus på nyhederne fra det populære og smukke mærke, Guess.

Som du måske har set i vores faneblad "nye produkter",...
 
Velkommen til siden om ure – Uniwatches - Din Ur-shop online

Ure, ur og atter armbåndsure.

Hos Uniwatches tænker vi ikke på andet end ure, så du kan i al enkelthed være sikker på at når du handler hos os, så handler du dine armbåndsure på mest mulig sikker måde og til nogle af markedets bedste priser. Vi har tilmed valgt at levere samtlige bestillinger med gratis fragt, så der kan samlet set være mange penge at spare online når du køber armbåndsure hos Uniwatches. Ydermere har vi vores 2 års garanti på alle armbåndsure og med dansk service center, så du vil være godt dækket ind som når du handler ure i de fysiske butikker.

Udvalget af armbåndsure omfatter i dag alle mulige former for design. Der er både klassiske ure, dykkerure, militærure, guldure, kvalitetsure og ure til sport og fritid. Er du på udkig efter et ur, så ligger prisen som udgangspunkt på omkring 1.000DKK på et rigtigt ur, men så vil du samtidig have et armbåndsur som vil kunne holde i mange år ud i fremtiden med den rigtige pleje og beskyttelse. Pris og kvalitet på ure følger som udgangspunkt altid ad, men det kan mange gange være en fordel at bruge lidt ekstra penge på armbåndsurene, så du f.eks. får uret i guld eller med flere funktioner.

Der findes naturligvis et hav af forskellige mærker som designer armbåndsure. Vi har forsøgt at samle en stor buket af armbåndsure, så du kan finde lige nøjagtig de ure og mærker som passer til dit behov. Urene leveres i alle mulige størrelser, udformninger og ikke mindst materialer, så vi anbefaler dig at sætte dig ind om uret skal have chronograph funktion med stopur eller om det skal være med lækkert safirglas eller muligt at se tiden i mørke. Desuden bør du overveje om du leder efter ure med læderrem eller ure med lænke, så der er med andre ord flere ting at tage stilling til når du køber dit næste armbåndsur.

Armbåndsurene er som en langtidsinvestering og det er en af de få ting her i verden som kan blive mere værd med årene hvis ellers du godt på dine ure. I dag kan der erhverves armbåndsure som er mere end en million gange mere værd end hvad tilfældet var da urene blev produceret, så hvis du passer godt på dine små vidundere, så vil du måske lave din økonomisk bedste investering og som dine børn og børnebørn vil kunne få glæde af i de kommende generationer.

Husk altid at uanset hvilken form du vælger, så bør du altid læse manualen og særligt sætte dig ind i vandtætheden, så du kan beholde armbåndsuret i mange år ud i fremtiden. Det er altid vigtigt at uret bliver behandlet efter anvisningen, så skulle du i den sammenhæng have nogle spørgsmål hvad enten det omhandler urværket, vandtætheden eller anden funktion på uret, så er du altid velkommen til at kontakte os, så du får den bedst mulige oplevelse med at handle hos os.

Uniwatches er din ur-shop online, så du kun behøver at handle et sted for at finde dit næste ur.
eDK DK DIBS nets MasterCard Maestro Visa Visa Electron American Express JCB