2 års garanti på dette ur

Sendt i original æske

Uniwatches garanterer uret er 100% originalt

Gratis fragt med sporing

Gratis retur

Kurv
Samlet pris inklusiv 25% moms DKK 0
Fragt Fra DKK 0,00
Gå til checkout
payment

Få en mail når varen er på lager igen

DKK 29.192,00

Om Uniwatches


Uniwatches er en specialiseret, internet baseret virksomhed, som kun sælger originale kvalitetsure fra nogle af de største ur-mærker på markedet. Uniwatches er autoriseret forhandler af nogle af mærkerne og sælger dermed disse ure med officielt garantibevis (der i de fleste tilfælde er international), så du kan sidde hvor i verden det skal være og bestille og stadig være dækket ind, hvis dit ur rammes af fejl forårsaget ved for dårlig produktion. De mærker hvor Uniwatches ikke er officiel forhandler har vi stadig eget kompetent service center, som er uddannet urmager og har været i branchen i mange år, så skulle der mod forventning ske noget med dit ur, så vil dit ur altid være i gode hænder i garanti perioden. Kort sagt skulle der ske noget med dit ur, så kontakter du os endelig.

Uniwatches er 100% danskejet og har mange års erfaring indenfor detail- og internet handel, så du er på den måde sikret, at Uniwatches er drevet professionelt og med en lang række gode danske værdier krydret med nogle gode input fra det internationale.

Uniwatches vision er at blive en af verdens førende indenfor sin branche, samt at blive officiel forhandler af alle mærker, men selvom det kræver endnu flere mærker end der indtil videre kan præsenteres på siden, så er muligheden så sandelig tilstede. Vi anbefaler derfor at du jævnligt besøger vores side, da flere produkter og mærker vil komme til som tiden går og stort set fra dag til dag.

Uniwatches kan ydermere præsentere nogle af de bedste og billigste priser i verden. På grund af vores store netværk af forskellige leverandører er mulighederne for at skaffe originale kvalitetsure til lave priser ganske enkelt bedre, så med andre ord kan der altså spares mange penge for dig som forbruger. Hvis du derfor ikke lige kan finde dit ønskede ur på vores side, så kontakt os endelig, da det er tænkeligt vi kan skaffe det via vores netværk.

Vi vil til enhver tid gøre alt hvad vi kan for at servicere på højeste niveau og altid arbejde på at gøre diverse procedurer bedre dag for dag med henblik på igen at blive bedst i branchen. Det kan betyde at nogle ting er under udarbejdelse, som kan betyde en længere behandlingstid end normalt, hvortil vi naturligvis håber på din forståelse for den enkelte situation.

Vi takker for din interesse i Uniwatches og ser frem til at betjene dig ved først kommende lejlighed. Har du spørgsmål eller vil du gerne have noget uddybet, så skriv endelig til uniwatches@uniwatches.dk

Vores adresse er som følger: (Ikke service center adresse)

Uniwatches International ApS
Nordsøvej 6
Tornby
9850 Hirtshals
Denmark

Uniwatches juridiske navn Uniwatches ApS og har følgende CVR nummer: 39826461

Uniwatches ApS er etableret i 2011