2 års garanti på dette ur

Sendt i original æske

Uniwatches garanterer uret er 100% originalt

Gratis fragt med sporing

Gratis retur

Kurv
Samlet pris inklusiv 25% moms DKK 0
Fragt Fra DKK 0,00
Gå til checkout
payment


Få en mail når varen er på lager igen

DKK 29.192,00

Vælg filter

Filtrer

Sorter efter

Vælg filter

Filtrer

Sorter efter

Daniel Wellington Dameure

-11%

DKK 1.149

Spar
DKK 150

Leveringstid: 3-6 dage

-9%

DKK 1.099

Spar
DKK 100

Leveringstid: 3-6 dage

-9%

DKK 999

Spar
DKK 100

Leveringstid: 3-6 dage

-7%

DKK 849

Spar
DKK 50

Leveringstid: 3-6 dage

2 års garanti på alle ure

Sendt i original æske

Uniwatch garanterer 100% originale ure

Gratis fragt med sporing

Daniel Wellington dameure

Hvis du gerne vil være med på moden og erhverve dig et af de sidste nye designerure, så er Daniel Wellington formentlig det helt modemærke du skal holde øje med. Det forholdsvis nye mærke har taget modebranchen med storm og det svenske mærke er vitterligt på alles læber når snakken falder på hvad der hitter lige nu. Naturligvis har mærket været særlig dygtig til at markedsføre sig selv, men det skal på ingen måde tage kredit fra den fede måde at designe urene på.

Selve designet er i høj grad meget casual og afslappende. Der findes andre mærker som f.eks. Hugo Boss, hvor man har en klar business linje der gør at urene der henvender sig mere til forretningsfolk og ikke på samme måde har denne afslappende stil over sig. I de smukke Daniel Wellington ure til kvinder er der for alvor lagt massiv fokus på at det skal være så enkelt og uden ekstra detaljer. Det er således svært at finde krystaller eller chronograph på netop disse flotte armbåndsure til kvinder.

Skulle du mod forventning have svært ved at finde noget fedt blandt vores Daniel Wellington dameure her i kategorien, så vil vi naturligvis gerne slå et slag for vores danske version nemlig Chris Copenhagen som ligeledes designer nogle armbåndsure der minder meget om DW, men som til gengæld er fremstillet med lidt bedre materialer.