3.713ure i sortimentet
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage
Din indkøbskurv er tom


Filter søgning

Nulstil filter
Top

Daniel Wellington Dameure

Vælg netop nu mellem 5 forskellige ure
Sorter efter

Daniel Wellington vil mange i højere grad betragte som et kvindemærke fremfor herremærke. Selvom moden i nyere tid har skiftet sig så meget at man fra tid til anden ser mænd i pels, så er der stadig brands som holder fast i nogle helt traditionelle ting omkring deres tøj, smykker og ure, men for Daniel Wellington er denne del smeltet sammen, så de ure som reelt er til mænd også vil kunne anvendes af kvinder og omvendt. På den side har vi samlet vores nuværende udvalg af Daniel Wellington dameure og forsøger som altid at have hele udvalget vist så du kan finde lige netop den model som hitter her og nu.
-11%
 
Leveringstid: 3-5 dage
1.299,00 DKK
1.149,00DKK
-9%
 
Leveringstid: 3-5 dage
1.199,00 DKK
1.099,00DKK
-9%
Leveringstid: 3-5 dage
1.099,00 DKK
999,00DKK
-7%
 
Leveringstid: 3-5 dage
899,00 DKK
849,00DKK
 
Leveringstid: 3-5 dage
 
1.099,00DKK
Uniwatches

Daniel Wellington dameure

Hvis du gerne vil være med på moden og erhverve dig et af de sidste nye designerure, så er Daniel Wellington formentlig det helt modemærke du skal holde øje med. Det forholdsvis nye mærke har taget modebranchen med storm og det svenske mærke er vitterligt på alles læber når snakken falder på hvad der hitter lige nu. Naturligvis har mærket været særlig dygtig til at markedsføre sig selv, men det skal på ingen måde tage kredit fra den fede måde at designe urene på.

Selve designet er i høj grad meget casual og afslappende. Der findes andre mærker som f.eks. Hugo Boss, hvor man har en klar business linje der gør at urene der henvender sig mere til forretningsfolk og ikke på samme måde har denne afslappende stil over sig. I de smukke Daniel Wellington ure til kvinder er der for alvor lagt massiv fokus på at det skal være så enkelt og uden ekstra detaljer. Det er således svært at finde krystaller eller chronograph på netop disse flotte armbåndsure til kvinder.

Skulle du mod forventning have svært ved at finde noget fedt blandt vores Daniel Wellington dameure her i kategorien, så vil vi naturligvis gerne slå et slag for vores danske version nemlig Chris Copenhagen som ligeledes designer nogle armbåndsure der minder meget om DW, men som til gengæld er fremstillet med lidt bedre materialer.