3.723ure i sortimentet
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage
Din indkøbskurv er tom


Filter søgning

Nulstil filter
Top

Daniel Wellington Herreure

Vælg netop nu mellem 1 forskellige ure
Sorter efter

De fleste vil nok argumenterer for at Daniel Wellington ikke hører til blandt de mest maskuline ure, hvilket kan være svært at modsige. Omvendt så har de stadig en helt igennem smart og afslappende stil som ikke mange brands på verdensplan kan præstere. Der findes mange forskellige mærker som har forsøgt sig med noget lignende design, men der er kun få som har formået at skabe den succes som man ser i Daniel Wellington herreure. Den ultra korte svar på denne succes skal umiddelbart findes i mærkets bemærkelsesværdig gode måde at markedsfører sig på. Her kan ikke mange følge med. Du kan med andre ord ikke surfer rundt efter ure på nettet uden at finde et Daniel Wellington herreur i et eller andet billede eller post.
-17%
 
Leveringstid: 3-5 dage
1.199,00 DKK
999,00DKK
Uniwatches

Daniel Wellington herreure

Når du vælger et af de mange Daniel Wellington ure til mænd, så bemærk gerne de helt særlige urskiver, hvor du vil kunne ane det omvendt D i DW logoet. Det er vi hos Uniwatches særligt betaget af, da vi på flere måder anser det som mærkets perfekte måde at vise dets kant og evne til at skille sig ud. Der er formentlig mange som blot anser et ur som noget der kan vise dig tiden, men for Daniel Wellington er der meget mere i det. Det svenske mærke står for en helt særlig livsstil som er ekstrem voksende i samfundet og som samtidig er meget afslappende og behagelig.

Blandt de fine Daniel Wellington herreure finder du ikke de største urskiver i branchen. Faktisk må mærket nok betegnes som et af de mindste mærker indenfor armbåndsure, hvor man typisk kun finder en urskive på størrelse med 40mm, hvor det mest almindelige for herreure vil være enten 42mm eller 44mm i urskiven. Omvendt har valget af den lille urskive tilmed understreget hvor mærket vil hen og hvilke punkter der lægges vægt på når der designes på livet løs.

Skulle du være interesseret i noget tilsvarende til Daniel Wellington kan vi klart anbefale de flotte Chris Copenhagen herreure, som på mange måder er det danske svar på DW, hvor urene er fremstillet ud fra samme minimalistiske stil og i mere eller mindre samme størrelse.