2 års garanti på dette ur

Sendt i original æske

Uniwatches garanterer uret er 100% originalt

Gratis fragt med sporing

Gratis retur

Kurv
Samlet pris inklusiv 25% moms DKK 0
Fragt Fra DKK 0,00
Gå til checkout
payment


Få en mail når varen er på lager igen

DKK 29.192,00

Vælg filter

Filtrer

Sorter efter

Vælg filter

Filtrer

Sorter efter

Daniel Wellington Herreure

-17%

DKK 999

Spar
DKK 200

Leveringstid: 3-6 dage

2 års garanti på alle ure

Sendt i original æske

Uniwatch garanterer 100% originale ure

Gratis fragt med sporing

Daniel Wellington herreure

Når du vælger et af de mange Daniel Wellington ure til mænd, så bemærk gerne de helt særlige urskiver, hvor du vil kunne ane det omvendt D i DW logoet. Det er vi hos Uniwatches særligt betaget af, da vi på flere måder anser det som mærkets perfekte måde at vise dets kant og evne til at skille sig ud. Der er formentlig mange som blot anser et ur som noget der kan vise dig tiden, men for Daniel Wellington er der meget mere i det. Det svenske mærke står for en helt særlig livsstil som er ekstrem voksende i samfundet og som samtidig er meget afslappende og behagelig.

Blandt de fine Daniel Wellington herreure finder du ikke de største urskiver i branchen. Faktisk må mærket nok betegnes som et af de mindste mærker indenfor armbåndsure, hvor man typisk kun finder en urskive på størrelse med 40mm, hvor det mest almindelige for herreure vil være enten 42mm eller 44mm i urskiven. Omvendt har valget af den lille urskive tilmed understreget hvor mærket vil hen og hvilke punkter der lægges vægt på når der designes på livet løs.

Skulle du være interesseret i noget tilsvarende til Daniel Wellington kan vi klart anbefale de flotte Chris Copenhagen herreure, som på mange måder er det danske svar på DW, hvor urene er fremstillet ud fra samme minimalistiske stil og i mere eller mindre samme størrelse.