2 års garanti på dette ur

Sendt i original æske

Uniwatches garanterer uret er 100% originalt

Gratis fragt med sporing

Gratis retur

Kurv
Samlet pris inklusiv 25% moms DKK 0
Fragt Fra DKK 0,00
Gå til checkout
payment


Få en mail når varen er på lager igen

DKK 29.192,00

Vælg filter

Filtrer

Sorter efter

Vælg filter

Filtrer

Sorter efter

Daniel Wellington Ure

-17%

DKK 999

Spar
DKK 200

Leveringstid: 3-6 dage

-11%

DKK 1.149

Spar
DKK 150

Leveringstid: 3-6 dage

-9%

DKK 1.099

Spar
DKK 100

Leveringstid: 3-6 dage

-9%

DKK 999

Spar
DKK 100

Leveringstid: 3-6 dage

-7%

DKK 849

Spar
DKK 50

Leveringstid: 3-6 dage

2 års garanti på alle ure

Sendt i original æske

Uniwatch garanterer 100% originale ure

Gratis fragt med sporing

Historien bag Daniel Wellington

Inspirationen til at skabe Daniel Wellington, også kaldet DW i populær tale, opstod på baggrund af et tilfældigt møde på den anden side af jorden. Her mødte Daniel Wellingtons stifter, Filip Tysander, en fascinerende britisk gentleman, hvis elegance og selvsikkerhed kombineret med en uprætentiøs og afslappet stil gjorde ham til et unikum. Den britiske herre havde en særlig forkærlighed for vintage ure, som han bar med en simpel NATO-rem (der ifølge Filip havde set bedre dage). Og tro det eller ej, den cool gentleman har lagt navn til hele konceptet, for mandens navn var nemlig: Daniel Wellington.

Kort efter det betydningsfulde møde valgte Filip at skabe sit eget sortiment af ure, hvilke alle var inspireret af det nye bekendtskabs afslappede og samtidig klassiske, tidløse stil. Dengang som i dag er Daniel Wellington ure minimalistisk og raffineret i deres designs - og så har de alle udskiftelige remme, således at man selv kan vælge, om man er til den afslappede og praktiske NATO-rem, eller om man foretrækker en luksuriøs rem i sølv eller læder.

Smalt, raffineret, rundt og med udskiftelig rem

Efter det skelsættende møde begyndte en ny og moderne klassiker at tage form: Et rundt, smalt, raffineret ur med udskiftelig rem. Designet er fuldstændig gennemtænkt, og alle overflødigheder er skåret væk. Designet er stilet, klassisk og holdbart, og på grund af dets simple design er Daniel Wellington ure et ur, der kan følge dig i mange år.

Ure fra Daniel Wellington er holdt i et design med rene linjer uden for mange unødige funktioner, således at uret kan se godt ud med forskellige farver og mønstre - som der også er i den ikoniske NATO-rem. Ure fra DW appellerer til alle med sans for klassisk og tidløst design.

Et ur til enhver lejlighed

Uanset om du ønsker at bære dit Daniel Wellington ur med NATO-remmen, læderremmen eller meshremmen i rustfrit stål, er der garanteret et ur og en rem, der passer perfekt til dig. Du bestemmer helt selv, hvilken rem, du bedst kan lide - og du kan nemt skifte mellem forskellige remme, således at du altid kan have et ur på, der passer til enhver lejlighed. Da alle remme er udskiftelige, kan du tage et nyt ur på hver dag.

Er du på udkig efter lignende ure? Så kan vi også anbefale Chris Copenhagen ure, som er et dansk mærke, der designer ure i samme minimalistiske stil som Daniel Wellington, men hvor både urværk og glas er i endnu højere kvalitet en DW ure.