3.723ure i sortimentet
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage
Din indkøbskurv er tom


Filter søgning

Nulstil filter
Top

Diesel Dameure

Vælg netop nu mellem 3 forskellige ure
Sorter efter

Alle mærker finder altid deres eget domæne hvad de ønsker at være kendt for, og Diesel er bestemt ingen undtagelse, i det du her ofte finder særligt store ure til kvinder. Generelt set antager man at 48mm er betegnelsen ”store ure”, men indenfor kvinder så vil selv 42mm fylde godt til på armen, og her har Diesel dameure som oftest nogle fine muligheder, der bør kunne opfylde en kvindes krav og ønsker.
-17%
 
Leveringstid: 1-2 dage
1.799,00 DKK
1.499,00DKK
-3%
 
Leveringstid: 3-5 dage
1.499,00 DKK
1.449,00DKK
-3%
 
Leveringstid: 1-2 dage
1.399,00 DKK
1.349,00DKK
Uniwatches

Diesel dameure

Hvis du er på udkig efter små og tynde ure til kvinder, så er Diesel på ingen måde kategorien du skal lede. Der findes en lang række andre og ikke mindst bedre kvalificerede mærker, som vil kunne præsterer den slags, men indenfor Diesel dameure handler det i stedet om forholdsvis store ure til kvinder, der fylder væsentlig mere end gennemsnittet. Det betyder endvidere at mange af disse ligeledes vil kunne bæres af mænd hvis dette måtte ønskes.

Hos Diesel fokuserer man væsentligt mere på designet end på funktionerne i uret, så derfor er disse sjældent fyldt med funktioner som kan det ene og det andet. I stedet vælger man ofte at tænke på årstidens farver, og måden hvorpå uret skal se ud i størrelse og udformning for at kunne være med på tidens trend. Det giver således ofte en lang række farverige armbåndsure som altid sætter kolorit på livet og ikke mindst armen der bærer det.