3.711ure i sortimentet
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage
Din indkøbskurv er tom


Filter søgning

Nulstil filter
Top

Ferrari Ure

Vælg netop nu mellem 2 forskellige ure
Sorter efter

Hos Uniwatches kan du altid finde nogle af de klassiske mærker indenfor ure, men vi sælger ligeledes også nogle lidt mere unikke mærker som f.eks. de smarte Ferrari ure eller Scuderia Ferrari som mærket ligeledes kaldes. Dette mærke er kendt for sin herreure som altid leverer nogle enormt maskuline ure, som i sagens natur passer godt til mærkets historie indenfor motorsport, som er en klart mandepræget verden. Bemærk at du indenfor Ferrari armbåndsure har et mærke som fremstiller langt flere sorte ure end sammenlignet med stort set alle andre mærker i branchen og som igen bidrager til at gøre mærket mere maskulint.
 
Leveringstid: 1-2 dage
 
1.299,00DKK
 
Leveringstid: 1-2 dage
 
1.599,00DKK
Uniwatches

Ferrari ure

Mærket Ferrari fra det Nordlige Italien har igennem årene udviklet sig til et af verdens største brands og man bruger ofte det fine mærke som en metafor, når man skal forsøge at beskrive den bedste kvalitet indenfor en genre man måske ikke kender så godt. Ferrari har formået at skabe et brand så stort at man igennem årene har åbnet et hav af butikker på verdensplan, hvor der nu sælges alt fra caps til ure fra det kendte mærke. Ydermere er der få mærker som har formået at have en bedre genkendelighed end de flotte Ferrari ure, i det du således ofte ser farverne rød, sort og gul præsenteret i urene, hvilket er de 3 samme farver som du ofte ser bilerne fremstillet med. Gennemført som altid når det gælder Ferrari!

Kvaliteten i disse armbåndsure fra Ferrari er bestemt heller ikke til at tage fejl af, og her fører man igen samme tråd videre, som man kender det fra bilernes verden. Det er ligeledes et brand hvor designet bærer præg af et sporty design, hvilket igen ligger i tråd med hovedforretningen som stammer fra motorsport og ikke mindst Formel 1, hvor Ferrari i årevis har været med til at præge den absolutte top.