3.711ure i sortimentet
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage
Din indkøbskurv er tom


Filter søgning

Nulstil filter
Top

Hugo Boss Dameure

Vælg netop nu mellem 2 forskellige ure
Sorter efter

Der var engang hvor Hugo Boss udelukkende var ure til mænd, men som så mange andre mærker har man fra Hugo Boss side været nødsaget til at tænke kreativt og komme op med noget nyt, som man kan forøge sin omsætning og nå ud til et bredere publikum. Netop her har kvinderne og deres behov haft en central rolle for Hugo Boss, som i dag nu også levere en række stærke feminine kollektioner. Hvis du vælger Hugo Boss som dit næste ur, så får du mulighed for at vælge mellem nogle af de absolut fineste ure til kvinder, når det gælder modeure. En måde hvorpå dette ses er særligt mærkets valg af læderrem og stållænke, som på hver sin måde er med til at fremhæve det stilfulde og fine i urene i modsætning til hvad andre mærker formår.
Uniwatches har naturligvis kun 100% originale Hugo Boss dameure. Køb sikkert og trygt hos Dansk onlineshop og få GRATIS fragt
-27%
 
Leveringstid: 1-2 dage
1.749,00 DKK
1.249,00DKK
-16%
 
Leveringstid: 1-2 dage
2.999,00 DKK
2.499,00DKK
Uniwatches

Hugo Boss dameure

Hvis du vælger et dameur fra Hugo Boss, så kan du ofte vælge mellem flere forskellige farver urskiver af hvert enkelt model. Fælles for dem alle er at der altid er lagt vægt på det stilfulde, enkle og neutrale, så det fungerer ligeså meget som et smykke til den rigtige kvinde, som kan lide at gå op i sit udseende og vægter det rigtige mærke højt.

Det helt store nøgleord blandt de mange flotte Hugo Boss dameure vil alle dage være det feminine, enkle og diskrete. Det er alle dage et centralt ord som går igen, og som man tydeligt ser på formen af urene. De fleste andre mærker vælger runde og store urskiver, men hos Hugo Boss designer man oftere smalle og små ure, der skaber det stilfulde og eksklusive som kvinderne elsker det.