4.929ure i sortimentet
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage
Din indkøbskurv er tom

Filter søgning

Top

Marc Jacobs Ure

Vælg netop nu mellem 5 forskellige ure
Sorter efter

Marc Jacobs ure er altid fra den seneste mode og har udviklet sig til at være et af de mest interessant mærker indenfor urenes verden. Marc Jacobs er ofte designet til kvinder og er altid prydet med største stil og har mange gange et provokerende look. Det er endvidere et mærke hvor du finder armbåndsure af guld, sølv og enhver karat der vil tilgodese den kræsne kvinde der vil være med på mode. MJ by Marc Jacobs har virkelig indtaget den store scene og fremstår i dag som den måske mest lysende stjerne af dem alle på den internationale modescene. Der er med andre ord dårligt et mere populært mærke i modebranchen netop nu.
Uniwatches har altid kun 100% originale armbåndsure og således også Marc Jacobs. Køb med FRI fragt hos E-mærket shop
-43%
 
Leveringstid: 1-2 dage
2.399,00 DKK
1.349,00DKK
-41%
 
Leveringstid: 1-2 dage
1.699,00 DKK
999,00DKK
-18%
Leveringstid: 3-5 dage
2.199,00 DKK
1.799,00DKK
-18%
 
Leveringstid: 3-5 dage
2.199,00 DKK
1.799,00DKK
-14%
 
Leveringstid: 3-5 dage
2.199,00 DKK
1.899,00DKK
Uniwatches

Marc Jacobs ure

Marc Jacobs er den nye dreng i klassen som ikke har været i modebranchen i ligeså mange år som de fleste andre ur-mærker du finder på siden, men Marc Jacobs har med sin helt egen provokerende stil formået at skabe sit navn i Danmark og opfattes i dag som et eksklusivt modemærke der ikke findes mange steder.

Marc Jacobs rummer den fulde pakke af detaljer og man ved aldrig hvad designerne bag Marc Jacobs armbåndsurene kan finde på, men man kan være sikker på at samtlige ure fra Marc Jacobs er blevet designet med sit helt unikke præg som rammer lige ned i primært kvindernes hjerter.

Marc Jacobs kollektionen er ofte meget lille i det man ønsker dette eksklusive snit over urene. Omvendt betyder det ligeledes at man gerne bruger ekstra tid på at finde frem til det helt rigtige design, så forbrugeren i sidste ende kan bære sine Marc By Marc Jacobs ure med stolthed. Marc Jacobs er ligeledes et af de få mærker som kombiner ure med smykker, så af og til kan du finde elegante halskæder hvor et lille ur er gemt diskret inde i det vedhæng som findes i halskæden, hvilket er et åbenlyst eksempel på Marc Jacobs evne til at tænke innovativt.