4.051ure i sortimentet
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage
Din indkøbskurv er tom


Filter søgning

Nulstil filter
Top

Mockberg Dameure

Vælg netop nu mellem 4 forskellige ure
Sorter efter

Mockberg er designet ud fra nogle af de mest eksklusive linjer som du finder indenfor modebranchen. Ledelsen har valgt at satse på en lille eksklusiv og smal kollektion som gør det overskueligt for kunden, og som samtidig giver uret sin helt egen unikke stil. De fine Mockberg dameure følger i høj grad tidens trend i forhold til størrelse og har et super enkelt og afslappet udtryk, som gør disse armbåndsure fra Mockberg, anvendelige til stort set enhver lejlighed.
-16%
 
Leveringstid: 1-2 dage
1.299,00 DKK
1.099,00DKK
-9%
 
Leveringstid: 1-2 dage
1.099,00 DKK
999,00DKK
-5%
 
Leveringstid: 1-2 dage
999,00 DKK
949,00DKK
-5%
 
Leveringstid: 1-2 dage
999,00 DKK
949,00DKK
Uniwatches

Mockberg dameure

Når du køber et designer ur fra Mockberg så køber du ligeledes et ur fra et brand som har grundlagt sin helt egen bestemte måde at fremføre sine ure. Det er med andre ord ikke alle butikker eller netbutikker som får lov til at købe og handle de officielle Mockberg ure, så derfor er det med dybeste respekt, at vi hos Uniwatches er blevet udpeget som en autoriseret forhandler af mærket.

Som nævnt tidligere er kollektionen en smule smal indenfor de fine Mockberg dameure, så skulle du være på jagt efter nogle glimrende alternativer, så vil vi anbefale de yderst populære Daniel Wellington dameure, som i løbet af de seneste år har vundet enorm popularitet blandt kvinder og som idag fremstår som den mest lysende stjerne på mode himmelen indenfor ure og armbåndsure generelt.