4.051ure i sortimentet
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage
Din indkøbskurv er tom


Filter søgning

Nulstil filter
Top

Mockberg Ure

Vælg netop nu mellem 4 forskellige ure
Sorter efter

Hvis du søger designerure fra øverste hylde, så er de elegante Mockberg ure et fantastisk sted at lede. Dette brand udmærker sig ved at have en meget smal serie af ure, hvilket er højest usædvanligt, men som omvendt gør mærket mere eksklusivt sammenlignet med andre mode mærker. Normalt kan man få selvsamme ur med forskellig farvede remme, men ikke i de fine ure fra Mockberg, hvor man yderst strengt kun har designet én rem til et specifikt ur – en detalje som vi hos Uniwatches giver høj kredit for.
Uniwatches er blandt få som er udpeget som eksklusiv forhandler af ure fra Mockberg, så køb dem nu med FRI fragt
-16%
 
Leveringstid: 1-2 dage
1.299,00 DKK
1.099,00DKK
-9%
 
Leveringstid: 1-2 dage
1.099,00 DKK
999,00DKK
-5%
 
Leveringstid: 1-2 dage
999,00 DKK
949,00DKK
-5%
 
Leveringstid: 1-2 dage
999,00 DKK
949,00DKK
Uniwatches

Mockberg ure

Når du køber et af de fine Mockberg armbåndsure så køber du ligeledes en unik og enestående historie og ikke mindst en vilje til at passe på et mærke, som man har opbygget fra bunden og naturligvis har et ønske om at blive verdenskendt på linje med mange af de andre store brands man kender i verden. Kvaliteten i urene er enestående og den fine finish omkring urkassen er i høj grad med til at give ethvert Mockberg ur den sidste elegance, så du kan bære det med stil og stolthed.

Bemærk ligeledes at du indenfor Mockberg ure udelukkende finder dameure, som hver og én har et udsøgt design som altid vil klæde en kvinde og frembringe det feminine i hende. Særligt valget af den smalle læderrem gør at det feminine fremhæves yderligere.