2 års garanti på dette ur

Sendt i original æske

Uniwatches garanterer uret er 100% originalt

Gratis fragt med sporing

Gratis retur

Kurv
Samlet pris inklusiv 25% moms DKK 0
Fragt Fra DKK 0,00
Gå til checkout
payment


Få en mail når varen er på lager igen

DKK 29.192,00

Vælg filter

Filtrer

Sorter efter

Vælg filter

Filtrer

Sorter efter

Perigaum Dameure

-17%

DKK 999

Spar
DKK 200

Leveringstid: 1-3 dage

2 års garanti på alle ure

Sendt i original æske

Uniwatch garanterer 100% originale ure

Gratis fragt med sporing

Perigaum dameure

Uanset om du er tilhænger af brede og ungdommelige urskiver, eller de mere feminine og slanke, har Perigaum fremstillet ure til stor begejstring for alle kvinder. Der er nemlig både slanke og mere trendy og brede ure i kollektionen, der byder på et bredt udvalg uanset dine ønsker til et armbåndsur. Med tysk grundighed og design er der ikke gået på kompromis med kvalitet og pris - det skal være 100% i orden og til rimelige priser.

Hvad enten du er til lænke eller remme er der også noget for enhver smag fra de populære tyskere fra Perigaum. Det automatikke urværk har med til at gøre Perigaum til en helt unik spiller i urbranchen, da de er vanvittigt dygtige til lige netop dette. Dette kombineret med smukke designs i farver, alle kan lide gør, at man får et helstøbt og gennemtænkt ur, som emmer af tysk stil og elegance.

Bemærk at søger du efter en række andre automatik ure, så har vi et andet udvalg her på siden. Du kan både følge linket eller bruge top navigationen i toppen af siden for nemt at finde frem til samme type ur vi har her under vores Perigaum dameure.