3.723ure i sortimentet
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage
Din indkøbskurv er tom


Filter søgning

Nulstil filter
Top

Puma Herreure

Vælg netop nu mellem 4 forskellige ure
Sorter efter

Mulighederne i Pumas kollektion af herreure er mange. De emmer af stil og giver meget ur for pengene, selvom urene ligger i den billige ende rent prismæssigt. Der er kælet for udseendet og detaljerne og det gør urene hver især meget unikke. Med tyskere bag roret er man altid sikret god kvalitet uanset hvilken type varer man køber. De billige herreure du finder her er så længe lager haves. Du kan derfor gøre et rigtigt godt kup ved at finde din favorit blandt én af disse. Urene er meget sporty og fremhæver derfor det ungdommelige i dig, også overfor omverdenen. Tysk kvalitet behøver ikke at koste en formue, da priserne på disse billige armbåndsure, er der hvor alle kan være med.
Hos danske Uniwatches finder du kun de helt originale Puma herreure og du handler ligeledes på E-mærket vilkår inkl. GRATIS fragt
-49%
 
Leveringstid: 1-2 dage
1.799,00 DKK
899,00DKK
 
Leveringstid: 1-2 dage
 
1.049,00DKK
 
Leveringstid: 1-2 dage
 
899,00DKK
 
Leveringstid: 1-2 dage
 
1.049,00DKK
Uniwatches

Puma herreure

Puma er et af de allerstørste sportsmærker i verden og dette er absolut ikke uden grund. En god kombination af god promovering samtidig med gedigne, velgennemtænkte og -producerede produkter gør mærket evigt populært uanset hvor du færdes. Med et armbåndsur viser du dine nærmeste, at din favorit er én af pumaløvens armbåndsure.

Broderen til Rudolph Dassler, som startede Puma, er hovedmanden bag Adidas. På den måde må man sige at Dasslar brødrene har et kæmpe domicil de sidste mange årtier hvad angår sit indtog i sportsverdenen med rigtigt gode produkter til gode priser. Det er tysk kvalitet når det er allerbedst. Vi er sikre på at du ikke vil fortryde et af de flotte Puma herreure fra kollektionen.