2 års garanti på dette ur

Sendt i original æske

Uniwatches garanterer uret er 100% originalt

Gratis fragt med sporing

Gratis retur

Kurv
Samlet pris inklusiv 25% moms DKK 0
Fragt Fra DKK 0,00
Gå til checkout
payment


Få en mail når varen er på lager igen

DKK 29.192,00

Vælg filter

Filtrer

Sorter efter

Vælg filter

Filtrer

Sorter efter

Puma Ure

-49%

DKK 899

Spar
DKK 900

Leveringstid: 1-3 dage

2 års garanti på alle ure

Sendt i original æske

Uniwatch garanterer 100% originale ure

Gratis fragt med sporing

Puma ure

Puma urene er skoleeksempel på hvordan man udnytter sit mærke bedst muligt i det Puma i mange år har stået bag et hav af kollektioner indenfor sportens verden og derfor naturligvis har behov for ligeledes at have en kollektion af ure fra Puma som viser den synergi der er mellem de ure man designer og det ens mærke står for.

Puma har stor andel i den enestående broder historie som ligger bag grundlæggelsen af Puma. Det var med andre ord broderen til den person som grundlagde Adidas, der efter uoverensstemmelser valgte at starte Puma og som nu i dag betyder at begge mærker ligger i den absolutte top indenfor sportens verden.

De friske Puma armbåndsure bærer naturligvis præg af det sportslige og indeholder ofte mange funktioner som du kan anvende til f.eks. at forbedre dit løb eller anden form for sport hvor tidtagning er et element. Puma ure er ligeledes gode ure til fritid som er meget enkle i designet og som er det perfekte match hvis du i forvejen har noget tøj eller kasket med Puma. Dertil bør det understreges at du ligeledes ofte finder billige ure blandt det store udvalg, så alle høj som lille kan være med prismæssigt.