3.714ure i sortimentet
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage
Din indkøbskurv er tom


Filter søgning

Nulstil filter
Top

Puma Ure

Vælg netop nu mellem 4 forskellige ure
Sorter efter

Puma er fra det smarte tyske sports mærke i frisk og ungdommeligt design. Puma er altid meget simple ure og har i høj grad et sporty design. Puma hører til de ure i verden som ikke koster alverden, men hvor du stadig får en række klassiske egenskaber i uret. Én ting er helt sikkert: Når du kigger efter ure af dette mærke får du sporty ure til en rigtig god pris. Som den anden del af brødrene Dasslar har Rudolph startet Puma som i den grad er blevet et verdensomspændende mærke, der producerer mange forskellige typer varer indenfor modeindustrien. Udover ure kan bl.a. nævnes sko, fodboldstøvler, (sports)tøj og sportstilbehør. Urene er kendetegnet ved, udover at være i den sporty afdeling, ofte at være fremstillet i letvægtsmaterialer i den billige ende. På denne måde får du meget for pengene i et armbåndsur af dette mærke.
Uniwatches er din urforhandler med Puma og sælger kun 100% officielle armbåndsure samt GRATIS fragt på alle sportsure fra Puma
-49%
 
Leveringstid: 1-2 dage
1.799,00 DKK
899,00DKK
 
Leveringstid: 1-2 dage
 
1.049,00DKK
 
Leveringstid: 1-2 dage
 
899,00DKK
 
Leveringstid: 1-2 dage
 
1.049,00DKK
Uniwatches

Puma ure

Puma urene er skoleeksempel på hvordan man udnytter sit mærke bedst muligt i det Puma i mange år har stået bag et hav af kollektioner indenfor sportens verden og derfor naturligvis har behov for ligeledes at have en kollektion af ure fra Puma som viser den synergi der er mellem de ure man designer og det ens mærke står for.

Puma har stor andel i den enestående broder historie som ligger bag grundlæggelsen af Puma. Det var med andre ord broderen til den person som grundlagde Adidas, der efter uoverensstemmelser valgte at starte Puma og som nu i dag betyder at begge mærker ligger i den absolutte top indenfor sportens verden.

De friske Puma armbåndsure bærer naturligvis præg af det sportslige og indeholder ofte mange funktioner som du kan anvende til f.eks. at forbedre dit løb eller anden form for sport hvor tidtagning er et element. Puma ure er ligeledes gode ure til fritid som er meget enkle i designet og som er det perfekte match hvis du i forvejen har noget tøj eller kasket med Puma. Dertil bør det understreges at du ligeledes ofte finder billige ure blandt det store udvalg, så alle høj som lille kan være med prismæssigt.