3.726ure i sortimentet
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage
Din indkøbskurv er tom


Filter søgning

Nulstil filter
Top

Rothenschild Herreure

Vælg netop nu mellem 2 forskellige ure
Sorter efter

Rothenschild er kendt for deres alsidige måde at designe ure på. Når du ser de flotte herreure her, er man ikke i tvivl om et mærke, som når hele vejen rundt om og som altid leverer høj kvalitet med tysk grundighed og præcision. Alt i alt kan du være sikker på, at med et Rothenschild herreur får du meget for pengene, da mærket ikke hører til blandt de mest kendte, men som stadig leverer varen. Herreurene fra Rothenschild er ofte kendetegnet med en bred og derfor meget maskulin urskive, der er meget trendy og ungdommelig. Urene er desuden spækket med de mest nødvendige funktioner, heriblandt f.eks. at du kan se tiden i mørke med de selvlysende visere, eller får chronograph (stopur) på selve urskiven. Alt sammen med til at gøre uret til mere end bare et ur.
Dansk ejet Uniwatches din officielle og autoriseret forhandler af Rothenschild herreure, så du finder kun ægte ure hos os
-25%
 
Leveringstid: 1-2 dage
1.999,00 DKK
1.499,00DKK
-25%
 
Leveringstid: 1-2 dage
1.999,00 DKK
1.499,00DKK
Uniwatches

Rothenschild herreure

I Rothenschild bør du lægge mærke til at hver og én er meget unik og meget forskellige fra hinanden. Den store styrke udover det tyske håndværk er, at urene ikke ligner hinanden og det derfor er nemt at finde netop din favorit. Læg også mærke til at selve indekseringen på urskiven er meget forskellige (nogle med 6 og 12, andre med 4, 8 og 12 f.eks.) - med andre ord er der lidt for enhver smag.

Udover at få et stilfuldt ur med tysk design og kvalitet, rummer herreurene nogle smarte funktioner, som bl.a. tachymeter funktionen, som via tid og distance kan fortælle dig farten. En meget smart og brugbar funktion på selve urskiven. Desuden får du rigtigt meget armbåndsur for pengene ved at vælge et herreur fra Rothenschild.