3.392ure i sortimentet
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage
Din indkøbskurv er tom


Filter søgning

Nulstil filter
Top

Seiko Kinetic Herreure

Vælg netop nu mellem 5 forskellige ure
Sorter efter

De altid flotte herreure fra Seiko dufter af kvalitet og ligner en million. Der er tænkt på alt når Seiko går i gang med at kreere og designe ure - alt skal gå op i en højere enhed. Vi er meget glade for det store mærke, der har en fantastisk evne til at gøre hver evig eneste ur til et helt unikt ur, samtidig med at det rammer Seiko-stilen - Super elegant og flotte. Leder du efter armbåndsure med høj kvalitet, præcise urværk der ikke kræver batteri, et smukt design krydret med et unikt farvevalg? Så er Seiko Kinetic uden tvivl det helt rigtige sted at kigge. Disse ure er unikke på hver sin måde og tilføjer en helt ny dimension med sit Kinetic urværk, der ikke kræver batteri. Noget, som er eftertragtet, eksklusivt og naturligvis kommet for at blive.
På Uniwatches.dk finder du originale Seiko Kinetic herreure. Vi er din garanti for ægte armbåndsure af høj kvalitet.
-33%
 
Leveringstid: 3-5 dage
2.999,00 DKK
1.999,00DKK
-15%
 
Leveringstid: 3-5 dage
1.499,00 DKK
1.249,00DKK
-14%
 
Leveringstid: 3-5 dage
1.499,00 DKK
1.299,00DKK
-5%
 
Leveringstid: 3-5 dage
1.899,00 DKK
1.799,00DKK
 
Leveringstid: 3-5 dage
 
2.249,00DKK
Uniwatches

Seiko Kinetic herreure

Hele Kinetic-serien bygger på at uret holdes i gang vha. armens bevægelser, hvilket er banebrydende og super smart. Men som du kan se i menuen laver Seiko også en masse andre serier, som er smarte på hver sin måde og det er derfor endnu lettere at finde lige præcis det ur, der passer til dig på denne måde. Læg mærke til produktbeskrivelserne i disse Seiko Kinetic herreure, da der kan være meget stor forskel på funktioner og materialer i disse ure.

De japanske specialister fra Seiko er i høj grad ure til lavpris. Det er muligt at mærket også har nogle forholdsvis dyrere ure, men når man sammenligner pris og kvalitet, så er der intet at tage fejl af, hvorfor det ikke blot er et brand som sælges online, men noget som enhver ur-forhandler bør have på hylderne verden rundt.