3.723ure i sortimentet
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage
Din indkøbskurv er tom


Filter søgning

Nulstil filter
Top

Seiko Kinetic Ure

Vælg netop nu mellem 5 forskellige ure
Sorter efter

Seiko Kinetic er den berømte serie, hvor du aldrig behøver at tænke på at skifte batteri. Seiko Kinetic ure oplades via armens/kroppens bevægelser, men sørger stadig for at bevare præcision i forhold til tiden. Kinetic urene er i dag verdenskendt og hører til nogle af de mest populære ure på markedet. Udover dette er det værd at bemærke, at designet på disse ure er vaskeægte Seiko-design, som kun de kan kreere det. Urene er stilfulde, moderigtige og spækket med mange af de kvaliteter, langt de fleste af os kigger efter i et armbåndsur. Fine detaljer, masser af stil og farver og et mærke, der er verdensberømt for sine ure gør disse til noget helt specielt. Vi anbefaler varmt Seiko Kinetic, da du får alt til en fair pris.
Uniwatches.dk er din garanti for 100% originale Seiko ure! Køb i shoppen med GRATIS fragt hos E-mærket butik
-33%
 
Leveringstid: 3-5 dage
2.999,00 DKK
1.999,00DKK
-15%
 
Leveringstid: 3-5 dage
1.499,00 DKK
1.249,00DKK
-14%
 
Leveringstid: 3-5 dage
1.499,00 DKK
1.299,00DKK
-5%
 
Leveringstid: 3-5 dage
1.899,00 DKK
1.799,00DKK
 
Leveringstid: 3-5 dage
 
2.249,00DKK
Uniwatches

Seiko Kinetic ure

Når snakken falder på Seiko så er det mærket som virkelig rykker ud med det store arsenal af ure. Seiko hører til et af branchens mest innovative mærker og har i mange sammenhænge været forgangsmærke for alle andre i branchen og derved produceret ure som ikke er set tidligere.

Som et glimrende bevis på Seikos evne til at være innovative og skabe noget nyt og spændende har man fremstillet de flotte Seiko Kinetic armbåndsure, som alle som minimum er fremstillet, så urene oplades igennem armens og kroppens bevægelser, hvilket gør netop denne serie helt unik og samtidig yderst miljøvenlig, da du ikke vil skulle skifte batteri på de praktiske Seiko Kinetic modeure. Ydermere er Seiko Kinetic ligeledes ure fra den øverste Seiko hylde, så du får med andre ord nogle ure hvor der er kælet lidt ekstra for detaljerne omkring selve uret.

Hvis du er til andet end Seiko, men foretrækker lignende type ure, så vil vi helt klart anbefale vores mange Citizen Eco-Drive ure, hvor du på mange måder får samme fine teknik og til nogenlunde samme priser. Det er ligeledes japansk håndværk som fortjener stor ros for dets kvalitet.