3.726ure i sortimentet
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage
Din indkøbskurv er tom


Filter søgning

Nulstil filter
Top

Seiko Premier Dameure

Vælg netop nu mellem 2 forskellige ure
Sorter efter

Når du har fundet dit favorit armbåndsur skal du selvfølgelig have det til den bedste pris overhovedet. I denne kategori får du de mest eksklusive Seiko ure fra den fine Premier-serie, til de bedste priser overhovedet. Vi anbefaler Seiko Premier, da det uden sidestykke er noget af det mest eksklusive, du kan finde til disse priser. Desuden får du et helstøbt ur, der er gennemtænkt, gennemarbejdet og fuldendt fra inderst til yderst. Værd at lægge mærke til er også, at på Seikos dameure er der lagt størst vægt på design, udtryk og kvalitet fremfor f.eks. funktioner. Det skyldes, at det er det, langt de fleste kvinder lægger vægt på, når de skal finde et nyt armbåndsur. Stilen er simpel, klassisk og meget populær. Ingen andre end Seiko kan lave et ur, der er tænkt som en helhed fra inderst til yderst.
Uniwatches er garant for 100% originale Seiko Premier dameure og leverer altid med GRATIS fragt i Danmark
-9%
 
Leveringstid: 3-5 dage
2.999,00 DKK
2.699,00DKK
 
Leveringstid: 3-5 dage
 
2.249,00DKK
Uniwatches

Seiko Premier dameure

De smukke armbåndsure til kvinder fra Seiko Premier serien er det ypperste du får indenfor kvalitet og design, hvor der er kælet for både detaljen og helheden. Med andre ord, vil et af de fine Seiko Premier dameure fremhæve det eksklusive i dig og give dig selvtillid og feminin ynde. Seiko er verdenskendt for deres klasse og Premier-serien er det ypperste du overhovedet kan opstøve af armbåndsure.

Super elegante armbåndsure har i rigtigt mange år været synonym med Seiko. Men det bliver endnu bedre! Premier-serien fra Seiko er nemlig den ypperste klasse/serie, som Seiko producerer. Du er derfor havnet i en kategori, hvor du får det ypperste til meget rimelige penge, samtidig med at urene har alle de feminine detaljer og indtryk, som gør urene så fantastiske, feminine og virkelig til en sand fryd for øjet.