2 års garanti på dette ur

Sendt i original æske

Uniwatches garanterer uret er 100% originalt

Gratis fragt med sporing

Gratis retur

Kurv
Samlet pris inklusiv 25% moms DKK 0
Fragt Fra DKK 0,00
Gå til checkout
payment


Få en mail når varen er på lager igen

DKK 29.192,00

Vælg filter

Filtrer

Sorter efter

Vælg filter

Filtrer

Sorter efter

Seiko Sportura Herreure

-9%

DKK 4.499

Spar
DKK 500

Leveringstid: 3-6 dage

-9%

DKK 2.899

Spar
DKK 300

Leveringstid: 3-6 dage

-8%

DKK 3.499

Spar
DKK 300

Leveringstid: 3-6 dage

2 års garanti på alle ure

Sendt i original æske

Uniwatch garanterer 100% originale ure

Gratis fragt med sporing

Seiko Sportura herreure

Søger du det smarte, sporty look på et armbåndsur, hvor kvalitet og funktioner går op i en højere enhed? Med langt over 100 år i branchen, har Seiko fremstillet massevis af armbåndsure, og øvelse gør mester. Urene i den nuværende kollektion er kendetegnet ved et smukt ydre, en flot helhed og et væld af funktioner, man får brug for på farten, og dermed har lige ved hånden. Disse Seiko Sportura herreure er kort sagt armbåndsure, der fremhæver det stilrige og sporty i dig.

Der er mange forskellige modeller i Seiko Sportura serien, så uanset om du leder efter et ur med lænke eller læderrem, er der noget for enhver smag. Herreurene har desuden masser af nyttige og sporty funktioner, du kan bruge på farten, så et ur fra Seiko Sportura er mere end bare et helt almindeligt armbåndsur. Du får et gennemtænkt ur hvor der er kræset for detaljen og kælet for helheden.

Husk også at vi har lang række andre Seiko herreure på vores hjemmeside, så brug navigationen i toppen og efterfølgende filtersøgningen til at finde frem til lige netop det Seiko ur du søger.