3.723ure i sortimentet
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage
Din indkøbskurv er tom

Seiko Sportura Herreure

Vælg netop nu mellem 5 forskellige ure
Sorter efter

Vi elsker kombinationen af farver, stilfuldt design, nyttige funktioner og et look, som giver mange beundrende blikke. Seikos populære Sportura serie har netop disse features og skiller sig bestemt ud i mængden af sporty ure til enhver lejlighed. Der er stor forskel fra ur til ur på både design og funktioner, så det er på denne måde endnu lettere at finde sin egen favorit blandt det store udvalg. Husk også, at når du nærlæser produktbeskrivelserne af Seiko Sportura urene til mænd, at lægge mærke til, om urene har lige præcis de funktioner, du ønsker i et ur. Nogle har alarmfunktion, tachymeter, stopur, og giver mulighed for at se tiden i mørke, mens andre ure har andre kendetegn. Uanset hvilket ur du vælger, er du dog sikret den velkendte og eftertragtede Seiko-kvalitet, som gør urene stabile og gør at de holder.
Uniwatches.dk er den eneste rigtige webshop med ure. Køb dine Seiko Sportura herreure i shoppen og få GRATIS fragt på alt.
-23%
 
Leveringstid: 3-5 dage
4.999,00 DKK
3.849,00DKK
-23%
 
Leveringstid: 3-5 dage
3.799,00 DKK
2.949,00DKK
-9%
 
Leveringstid: 3-5 dage
4.999,00 DKK
4.499,00DKK
-9%
 
Leveringstid: 3-5 dage
3.199,00 DKK
2.899,00DKK
-8%
 
Leveringstid: 3-5 dage
3.799,00 DKK
3.499,00DKK
Uniwatches

Seiko Sportura herreure

Søger du det smarte, sporty look på et armbåndsur, hvor kvalitet og funktioner går op i en højere enhed? Med langt over 100 år i branchen, har Seiko fremstillet massevis af armbåndsure, og øvelse gør mester. Urene i den nuværende kollektion er kendetegnet ved et smukt ydre, en flot helhed og et væld af funktioner, man får brug for på farten, og dermed har lige ved hånden. Disse Seiko Sportura herreure er kort sagt armbåndsure, der fremhæver det stilrige og sporty i dig.

Der er mange forskellige modeller i Seiko Sportura serien, så uanset om du leder efter et ur med lænke eller læderrem, er der noget for enhver smag. Herreurene har desuden masser af nyttige og sporty funktioner, du kan bruge på farten, så et ur fra Seiko Sportura er mere end bare et helt almindeligt armbåndsur. Du får et gennemtænkt ur hvor der er kræset for detaljen og kælet for helheden.

Husk også at vi har lang række andre Seiko herreure på vores hjemmeside, så brug navigationen i toppen og efterfølgende filtersøgningen til at finde frem til lige netop det Seiko ur du søger.