2 års garanti på dette ur

Sendt i original æske

Uniwatches garanterer uret er 100% originalt

Gratis fragt med sporing

Gratis retur

Kurv
Samlet pris inklusiv 25% moms DKK 0
Fragt Fra DKK 0,00
Gå til checkout
payment


Få en mail når varen er på lager igen

DKK 29.192,00

Vælg filter

Filtrer

Sorter efter

Vælg filter

Filtrer

Sorter efter

Seiko Sportura Ure

-25%

DKK 2.999

Spar
DKK 1.000

Leveringstid: 3-6 dage

-12%

DKK 3.499

Spar
DKK 500

Leveringstid: 3-6 dage

-9%

DKK 4.499

Spar
DKK 500

Leveringstid: 3-6 dage

-9%

DKK 2.899

Spar
DKK 300

Leveringstid: 3-6 dage

-8%

DKK 3.499

Spar
DKK 300

Leveringstid: 3-6 dage

2 års garanti på alle ure

Sendt i original æske

Uniwatch garanterer 100% originale ure

Gratis fragt med sporing

Seiko Sportura ure

Når man siger Seiko Sportura, så fornemmer de fleste hvad dette indebære og netop med Seiko Sportura viser de japanske specialister sig fra en yderst interessant og spændende side hvor du får designet ure der har et helt unikt og sporty look. Seiko Sportura er ligeledes ure fra øverste hylde og som skriger efter interesse fra både mænd og kvinder.

De fede Seiko Sportura modeure har hele tiden noget særligt at byde ind med og man fornemmer virkelig kvaliteten i urene når du har dem i hånden og kan se detaljerne. Seiko Sportura har ligeledes en lang række egenskaber som gør urene til nogle perfekte sportsure, hvor du kan foretage diverse målinger alt afhængig af hvilken form for sport du dyrker. Seiko Sportura er ligeledes serien du kan anvende som fritids-ur og kan i høj grad være med til at vise hvilken karakter du er lavet af.

Seiko Sportura designerurene er til den person som går efter kvalitet, men som samtidig ønsker at vise sin sporty side af sig selv og understreger gerne med sit Seiko Sportura ur, en friskhed og ikke mindst overskud. Vi forsøger alle dage at have et fornuftigt udvalg af Seiko Sportura ure, men mangler du en model eller to i vores udvalg, så kontakt os endelig og vi undersøger om der kan gives et godt tilbud på netop de modeller du søger.

Husk ligeledes at kunne du ikke lige finde hvad du søger her i udvalget, så anbefaler vi at du kigger under alle vores Seiko ure, hvor vi har en del andre ure som ikke hører ind under Seiko Sportura serien.