3.726ure i sortimentet
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage
Din indkøbskurv er tom

Seiko Sportura Ure

Vælg netop nu mellem 7 forskellige ure
Sorter efter

Seiko Sportura er Seikos sporty serie som er inspireret af samarbejdet med Formel 1 holdet, Honda, i motorsports verdenen. Seiko Sportura armbåndsure er en naturlig del af Seikos udvalg efter mange års engagement i sportens verden på flere forskellige niveauer herunder i form af sponsorater samt som officiel tidstager ved diverse store begivenheder. Som nævnt er Sportura serien fra Seiko, hvor de mere sporty og trendy tendenser, stikker i øjnene i designsne og funktionerne på armbåndsurene. Der er udover det sporty design også lagt vægt på nyttige funktioner for både funktionsnørden, eller den sporty bruger af uret. Fælles for urene er dog, at der er lagt vægt på høj kvalitet i uret således at sportstræningen ikke går udover selve uret. Urene er delikate, funktionelle og en sand fryd for øjnene.
Er du fan af Seiko Sporture ure, så er Uniwatches klar med det sidste nye af originale ure samt GRATIS fragt
-25%
 
Leveringstid: 3-5 dage
3.999,00 DKK
2.999,00DKK
-23%
 
Leveringstid: 3-5 dage
4.999,00 DKK
3.849,00DKK
-23%
 
Leveringstid: 3-5 dage
3.799,00 DKK
2.949,00DKK
-12%
 
Leveringstid: 3-5 dage
3.999,00 DKK
3.499,00DKK
-9%
 
Leveringstid: 3-5 dage
4.999,00 DKK
4.499,00DKK
-9%
 
Leveringstid: 3-5 dage
3.199,00 DKK
2.899,00DKK
-8%
 
Leveringstid: 3-5 dage
3.799,00 DKK
3.499,00DKK
Uniwatches

Seiko Sportura ure

Når man siger Seiko Sportura, så fornemmer de fleste hvad dette indebære og netop med Seiko Sportura viser de japanske specialister sig fra en yderst interessant og spændende side hvor du får designet ure der har et helt unikt og sporty look. Seiko Sportura er ligeledes ure fra øverste hylde og som skriger efter interesse fra både mænd og kvinder.

De fede Seiko Sportura modeure har hele tiden noget særligt at byde ind med og man fornemmer virkelig kvaliteten i urene når du har dem i hånden og kan se detaljerne. Seiko Sportura har ligeledes en lang række egenskaber som gør urene til nogle perfekte sportsure, hvor du kan foretage diverse målinger alt afhængig af hvilken form for sport du dyrker. Seiko Sportura er ligeledes serien du kan anvende som fritids-ur og kan i høj grad være med til at vise hvilken karakter du er lavet af.

Seiko Sportura designerurene er til den person som går efter kvalitet, men som samtidig ønsker at vise sin sporty side af sig selv og understreger gerne med sit Seiko Sportura ur, en friskhed og ikke mindst overskud. Vi forsøger alle dage at have et fornuftigt udvalg af Seiko Sportura ure, men mangler du en model eller to i vores udvalg, så kontakt os endelig og vi undersøger om der kan gives et godt tilbud på netop de modeller du søger.

Husk ligeledes at kunne du ikke lige finde hvad du søger her i udvalget, så anbefaler vi at du kigger under alle vores Seiko ure, hvor vi har en del andre ure som ikke hører ind under Seiko Sportura serien.