3.726ure i sortimentet
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage
Din indkøbskurv er tom


Filter søgning

Nulstil filter
Top

Seiko Velatura Dameure

Vælg netop nu mellem 1 forskellige ure
Sorter efter

Dameurene i denne serie er ofte med forholdsvis bred urskive af feminin standard, for at kunne give plads til alle de smarte funktioner på urskiven. Leder du efter et slankt dameur skal du lede videre i de øvrige kategorier. Velatura serien er tiltænkt sejleren, der ønsker at have unikke funktioner, man bruger på havet, lige ved hånden. Urene prydes desuden af flotte designs og feminine farvevalg der på denne måde fremtryller et smukt udtryk og efterlader et helhedsindtryk uden lige.
Uniwatches er stolte af kun at sælge de helt originale Seiko Velatura dameure. Køb nu med GRATIS fragt i vores butik
-30%
 
Leveringstid: 3-5 dage
4.999,00 DKK
3.499,00DKK
Uniwatches

Seiko Velatura dameure

De fine Seiko Velatura dameure ligger i den lidt højere ende rent prismæssigt. Det skyldes en kombination af, at uret er gennemarbejdet med kvalitetsmaterialer, unikke funktioner, smukke designs og flotte farver. Helheden i uret er sublim og urene minder på ingen måde om nogen andre dameure vi ser på markedet i dag. Seiko har endnu en gang kreeret en hel unik serie, som kombinerer sporty og trendy tendenser med nyttige funktioner.

Læg mærke til de flotte farvenuancer på urene fra Seikos Velatura serie. Disse ure emmer af feminine detaljer og farverne understreger eksklusiviteten i urene. Seikos erfaring gennem mange generationer har medført, at med Seiko får du fra inderst til yderst et armbåndsur, man for få år siden kun turde drømme om.

Husk ligeledes at du bør se alle vores Seiko ure, hvor du finder en lang række andre ure til kvinder, hvor du finder armbåndsure i flere forskellige prisklasser og ikke mindst i forskellige kvaliteter så der skulle være noget for enhver smag.