PÅ GRUND AF PÅSKEN KAN URE ANGIVET MED 3-6 DAGES LEVERINGSTID FØRST AFSENDES FRA 4. APRIL. VI TAKKER FOR JERES FORSTÅELSE
4,330ure i sortimentet
  • Gratis fragt uanset pris & mængde
  • 100% Originale ure
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage

Dameure


Her finder du vores enorme udvalg af feminine ure. Vi har dameure for enhver smag, så hvad enten du søger elegante dameure med diamanter, guldure eller klassiske ure, så har vi helt sikkert et dameur til dig. Med de mange ure til kvinder kan det være svært at overskue, så brug filteret til nemmere at finde dit dameur. Husk at når du køber ure hos Uniwatches, så er det med e-mærket garanti, så alle dine ure til damer bliver handlet på sikker vilkår og efter dansk lovgivning. Udover vores massive udvalg og ikke mindst lave priser, så yder vi altid kompetent og professionel service både før, under og efter købet, så du som kunde kan købe dine armbåndsure på bedst mulige vilkår.
Uniwatches har kun 100% originale dameure og GRATIS fragt på alle ure
uniwatch banner

Dameure

Når du skal købe kvindeure, så er der kun én webshop som virkelig kan hjælpe med et solidt og bredt udvalg af ure til kvinder, og som samtidig kan levere ure fra de helt rigtige mærker.

Vi hos Uniwatches forsøger til enhver tid at skaffe alle de kendte feminine ure og samtidig krydre det hele med ure fra de lidt mindre kendte mærker, så du som kvinde kan finde netop den form for dameur som du søger.

Vores armbåndsure er i sagens natur 100% originale og er alle designet af nogle mærker som enten har markeret sig i mode verdenen eller som vil frem i verden med nogle nye og innovative kvindeure, som vil kunne definere den kvinde du er.

Når du går med dine armbåndsure, så viser du mere end man måske tænker. Faktisk så kan du igennem disse feminine ure vise hvilken person du udstråler, da disse kan give dig personlighed og ikke mindst karakter. Hos Uniwatches finder du ure til kvinder som virkelig rummer ure fra A til Z, så hvad enten du søger et kvindeur med diamanter eller et dameur med store urskiver, så er du kommet til det helt rette sted. Vi håber du kan finde netop de armbåndsure til kvinder du søger her hos os, men er der et bestemt dameur du mangler, så kontakt os endelig og vi undersøger muligheden for at hjælpe. Vi anbefaler også at du lige tager et kig på vores ure til kvinder samt ikke mindst vores mange ure på tilbud som lidt inspiration.

Husk at når du handler hos Uniwatches, så handler du på e-mærket vilkår, hvilket er din garanti for maksimal forbrugerbeskyttelse. Du handler ligeledes gebyrfrit og får gratis fragt på alle de ure til kvinder du bestiller.